SC Valparaiso 9ml

(22 vásárlói értékelés)

2142 Ft

Száraz, fűszeres dohány, krémes-kekszes felhangokkal

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 3084851 Kategória:

A Hawthorne-nal rokonságban álló, ám annál jóval szárazabb, dohányosabb, a háttérben kekszes-krémes ízvilág.   

Magyar shake’n’vape aroma.

9ml aroma 60ml Chubby Gorilla flakonban. Javasolt mixelési arány 15%, tehát töltsük majdnem színültig a flakont alaplével.

Alaposan rázni, érlelni szükséges, 1-2 hét a javasolt.

 

SC Valparaiso 9ml termékről 22 értékelés

  1. Varga István (megerősített tulajdonos)

    Finom desszert dohány. Pont az ilyeneket szeretem, s nem a száraz dohányokat. Ajánlom mindenkinek, akinek hasonló az ízlése.

  2. Némethy Ferenc (megerősített tulajdonos)

    Tényleg a Hawthorne -hoz hasonlít, bár nem olyan intenzív. Beszippantva kellemes dohányos enyhén fűszeres íz, kipöffentve egy kis háztartási keksz, kellemes enyhén édeskés, de közben azért száraz is. Most lesz 2 hetes, de egyre jobb, csak 2/3 elpárolgott belőle közben. Minimum 3 nap kell, addig nyers. 2 hét után már durván jó. De kinek van annyi ideje? 🙂

  3. Endre (megerősített tulajdonos)

    Nagyon szokatlan elsőre, hogy a dohányíz mellett nem a sütis/karamelles/mogyorós íz jelenik meg, hanem egy leheletnyi méz, gyömbér és citrom. Ettől függetlenül a kedvenc új aromám, annak ellenére, hogy nem voltam oda a Saint Clouds ízeiért. (Veliefendi és Windsor nevű likvidek annak idején konkrétan borzalmasak voltak, de ez remek.)

  4. Fülöp Zoltán (megerősített tulajdonos)

    Már majd egy hónapja pihen, most kòstoltam meg először. Elég édes, mézes íze van valami gyógynövény is felüti a fejét benne. Kifújva nagyon enyhe krémes kekszes íz érzést ad, dohánynak semmi nyoma nálam. Talán csak valahol nagyon a háttérben. Egyszer jó lesz, de ez nem az én ízlésemnek való.
    [Dvarw mtl, 1.0 afc, 2.0 magra tekert fused clapton 5menet (0.7ohm) 14W teljesítményen.]

  5. Horváth-Kovács István (megerősített tulajdonos)

    Nekem teljesen az m-type ize jön át, azt nem csípom. A keksz kifújáskor megjelenik egy fél pillanatra, de aztán tova is tünik.Másra számítottam a Hawthorne rokonság miatt, tudom abba is van m-type, de a magvak elnyomják.
    Ajánlanám azoknak akik szeretik az m-type ízét.

  6. Kósa Gábor (megerősített tulajdonos)

    Hagytam érni 4 napot , és meg kell mondjam , hogy ez egy tökéletes aroma , minden ízt ki lehet venni benne !
    Ez is állandó rendelés lesz , tökéletes ! 🙂

  7. Szoboszlai Béla (megerősített tulajdonos)

    Frissen keverve nagyon finom enyhén fűszeres gyömbéres ízt érzek rajta,dohányt csak nagyon halványan.Én keksznek nyomát se találtam.Talán pár nap múlva…

  8. Dallos József (megerősített tulajdonos)

    Nálam ez az egyik, ha nem a legjobb dohányos, desszertes okosság. Nehéz körbeírni, leírni az ízeket, de összességében nagyon meggyőző. Kiérződik a dohány, és mellette van valami kekszesség, amiket kísér valami fűszer, talán nekem egy kicsit olyan mintha szegfűszeg lenne, de egyáltalán nem tolakodó. Olyannal is kóstoltattam aki, nem vapel, hanem analógot szív, még az is azt mondta, hogy nagyon finom, kekszes cucc. Egyébként Dvarw MTL, fused clapton mtl huzal, cotton bacon vattával 50/50-es löttybe keverve. Nálam abszolút 5-ös.

  9. Szabó Lajos (megerősített tulajdonos)

    Olyan utóíze van mintha a karácsonyfát szívnám el. +kevés lötyi drága pénzért.
    Én Twaggert szívtam eddig már vagy 4-5 éve, de az eltűnt, a piacról.
    Ez volt az első próbálkozásom azóta, de nem jött be.

  10. Joó Renátó (megerősített tulajdonos)

    Előre bocsájtanám, h az M- type- ot kimondottan nem szeretem ( sőtt, utálom, irritál az íze és a gőze is).
    Frissen keverve éreztem benne, gondoltam ez megy a wcbe… Eltelt kb 3 hét, menet közben bele bele nyaltam és ez tényleg nem M-type már. Annál sokkal kifinomultabb, talán keksz, talán vanília, de olyan kombó h ( mint oly sokszor) nem lehet az ízét leírni. Az M-type besimult a többi íz közé úgy, hogy kiegészíti azokat és nem a maga borzalmas ízével üti meg az ízlelőbimbókat. Ez az aroma így kerek, ahogy van, nem kell hozzáadni, sem elvenni belőle.. Köszi Oszi, nagyok vagytok!!

  11. Tódor Ptodor (megerősített tulajdonos)

    És szerintem is az egyik legjobb SC!

  12. Fluxa Tamás (megerősített tulajdonos)

    Nos, kb. 3 hetet pihent. Karakteres íz világ.
    Aki ismeri és szereti a TPA M-Type ízét annak ajánlott! Kicsit talán könyebb ízvilág de majdnem azonos. Megosztó aroma lesz ez is, mert vagy tetszeni fog az íz, vagy teljesen elutasítod ugyan úgy mint a TPA verziónál. Nekem tetszik, mert annyira más mint az összes többi dihányos íz. Anno 6-7 éve próbáltam az TPA M-Type aromát, nekem akkor is ízlett és most is. Tehát ha ezt ismered akkor a SC Valparaiso is tetszeni fog.
    Én ajánlom az erősebb és egyedi ízt kedvelőknek.

  13. Kertész Gábor (megerősített tulajdonos)

    ez egy hányinger

  14. Deák gyuszi (megerősített tulajdonos)

    Eddig még nem nagyon írtam véleményt de ez valami szörnyű, mint gyerekkoromban a köhögtető/ karácsonyfa íze van ért 2 hónapot de ez kuka

  15. Deák gyuszi (megerősített tulajdonos)

    Eddig még nem nagyon írtam véleményt de ez valami szörnyű, mint gyerekkoromban a köhögtető/ karácsonyfa íze van ért 2 hónapot de ez kuka

  16. Deák gyuszi (megerősített tulajdonos)

    Eddig még nem nagyon írtam véleményt de ez valami szörnyű, mint gyerekkoromban a köhögtető/ karácsonyfa íze van ért 2 hónapot de ez kuka

  17. Deák gyuszi (megerősített tulajdonos)

    Eddig még nem nagyon írtam véleményt de ez valami szörnyű, mint gyerekkoromban a köhögtető/ karácsonyfa íze van ért 2 hónapot de ez kuka

  18. Deák gyuszi (megerősített tulajdonos)

    Eddig még nem nagyon írtam véleményt de ez valami szörnyű, mint gyerekkoromban a köhögtető/ karácsonyfa íze van ért 2 hónapot de ez kuka

  19. Krisztián Gyulai (megerősített tulajdonos)

    Van két macskám, ők rendszeresen szoktak macskafüvet enni és azt olyankor néha ki is hányják. Igaz sosem kóstoltam még a kihányt macskafüvet, de ilyennek tudom elképzelni az ízét. Egyetlen finom SC aromát kóstoltam eddig, a csokis győriédes kekszet. A hawthrone sem értem mire van szét hype-olva. Mindegy, így jártam, majd kiöntöm és a jövőben messzire elkerülöm. Nem ajánlom senkinek.

  20. Kövesi Gábor (megerősített tulajdonos)

    Sajnos nekem nagyon nem jött be eddig. Hagyom még pihenni, hátha történik változás. Van vmi fura mellékíze, amit még egyetlen arománál sem tapasztaltam. Elképzelhető, h az előttem szólók is ezt érezhették. A Saint Clouds aromák közül a favoritok: Hawthorne, Banana Joe.

  21. Sárosi Péter (megerősített tulajdonos)

    60/40 Vg többletű alappal kevertem be.4. nap erőteljes vanília íz, halvány dohánnyal volt érezhető…kb egy jó hét után már a keksz és a dohány került előtérbe…Nekem személy szerint nagyon hasonlit a Project Lennyre…de ez sajátos vélemény.Erőteljes édes íz az első héten, amit később a dohyány tesz karakteressé.Javaslom mindenkinek az első kóstolás kb 1,5 után,mert akkor adja a legjobban.Ez is megosztó íz 🙂 vagy nagyon szar lesz vagy nagyon jó.Nekem most kifejezetten jól esett mert pont ilyen édes/erős ízt kerestem.Dohány kevésbé jött nekem elő…de a desszert vonal határozottan igen.

  22. Attila (megerősített tulajdonos)

    2 hetesen lágy citromos kekszre emlékeztet, nem geil, nagyon kellemes, fog még alakulni.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Scroll to Top