VDL Apple Sours

(12 vásárlói értékelés)

3942 Ft

Savanykás alma

Elfogyott

Cikkszám: 3110545 Kategória:

Angol shake’n’vape aroma.

20ml aroma 60ml chubby gorilla flakonban. Csak töltsük fel alaplével a flakon nyakáig, rázzuk össze és élvezzük.

A gyártó szerint érlelni nem szükséges.

VDL Apple Sours termékről 12 értékelés

  1. Zsolt (megerősített tulajdonos)

    Finom savanykás alma. Illatra az az igazi savanyú almás cukorka vagy rágó, amikor először beleszagoltam az első gondolatom az volt, hogy megiszom húzóra, de aztán maradt a gőzzé alakítás, ízre viszont mintha tényleg beleharapnék az érett zöld almába. Ajánlom, nyárra főleg!

  2. Kácsor Tamás (megerősített tulajdonos)

    Számomra tökre ugyanaz volt ízre mint az MJ Eden Apple, annyi különbséggel, hogy ez kevésbbé annyira intenzív, és a mennyisége is fele annyi, így ár érték arányban az MJ szerintem jobb választás.

  3. MardzsoBIO (megerősített tulajdonos)

    Nem rossz de én intenzívebb almát vártam tőle van jobb zöld almás íz is most egy kicsit csalódtam a VDLben :/

  4. Serbán Attila (megerősített tulajdonos)

    Féltem tőle, hogy egy lesz a megszokottak közül, de kellemesen csalódtam! Ehhez szigorúan be kellett tartanom a minimum egy hét, azaz 7 nap érlelési időt! Kétnaponta szellőztettem, kupak le, zárókupak le, hűtőbe be. Legközelebbi vásárlás után a szigorú 2 hét érlelési időszak kivárása lesz az opció, hiába shake&vape, ennek érnie kell! Nem is ajánlom kipróbálási szintig sem senkinek, sőt egy fél tank eldurrantásáig sem a használatát, azonnali keverés után! Ugyanis almát még csak nyomokban sem fog érezni az ember. Viszont, ami egy hét után jön, az-az igazi savanykásan fanyar és kellemesen édes zöld alma íz. Páratlan az almák között, nekem eddig ez jött be a legjobban! A savanykás zöld alma íz mellett az édessége is tökéletesre zöldül. Megérte kivárni! Egyensúly 3mg/ml erősség, TC/Innokin+Dvarw DL, ss316l 26GA huzal, 3-as mag, cbp vatta, 37,5W, 0,49Ω, 175-185ºC. TC/Joyetech eVic-VTwo Mini+KangerTech Subox Mini tank, ss316l 26GA huzal, 2,5-es mag, cbp vatta, 45W, 0,44Ω, 180ºC.

  5. Marcell Lukacs (megerősített tulajdonos)

    Nem tudok róla rosszat mondani, erre számítottam.

  6. Moharos Zoltán (megerősített tulajdonos)

    Mintha egy zöld almát harapdálnál. Savanykás.

  7. Rózsa Ádám (megerősített tulajdonos)

    Illata alapján egy arcletépős zöldalmát vártam, de elég enyhe lett. Ízre kb ugyanaz mint az MJ Eden Apple, de az intenzívebb, és 2x annyit kap az ember hasonló áron. Finomnak mondható, de én MJ-re szavazok. Ez most nem jött be.

  8. Attila (megerősített tulajdonos)

    Évek óta használjuk a párommal, de főleg koncentrátumot veszünk, ami a bébiflakon és sokkal több jön ki belőle, mint ebből. Ha nincs koncentrátum, akkor választjuk ezt a felöntős style-t. Mindig 2db vdl apple sours alma + 2db sweet fusion, ami a koncentrátumból sweet fruits néven fut, de az íze ugyanaz. Bekeverem őket rendesen, ahogy kell egyensúlyba, majd a bekeverteket is összekeverem egymásba 50-50%-ban és már használom is. A Sweet Fusion-t, (Sweet Fruits-ot) ezzel az almával. Ideje sincs érni, meg nem is kell, mert shake&vape. Az eredmény egy olyan fecskefőzet combo, amit Witcher barátunk is megirigyelne. Nekünk a best of! Szinte nem is veszünk mást és soha nem unjuk meg! A rengeteg csalódás és felesleges pénzkidobás már nem hiányzik. Ez maradt állandóra.

  9. Ilyefalvi András (megerősített tulajdonos)

    Az igazsághoz hozzátartozik,hogy ebben a rendelésben(a legutóbbiban)rendeltem az MJ Eden apple-t is.Az egy nap után kedvenc lett!AZ ZÖLDALMA!A VDL-t tíz nappal bekeverés után kóstolva a nyomában sincs vagy maximum a nyomában;talán igazságtalan talán nem,lehet hogy még két hét után jobb lesz vagy talán csak mást vártam azért kap négy csillagot ,mert alapvetően nem rossz csak számomra harmatos!
    Köszönöm!

  10. Arany Beáta (megerősített tulajdonos)

    Erős almás illat. Full VG, 3% nic, 10%-ra higítva távolról sem emlékeztet almára. Igazából nem tudom megmondani, milyen az íze, kicsit édeskés semmilyen.

  11. Marcell Lukacs (megerősített tulajdonos)

    Egész napos, ajánlom!

  12. SGreta (megerősített tulajdonos)

    Az íze nagyon jó, viszont hajlamos hamar megölni a porlasztót. Így hamar égett íze lett 🙁

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Scroll to Top