NJ Original Cush Man SnV

(9 vásárlói értékelés)

3342 Ft

Mangó piciny hűsítővel.

Elfogyott

Cikkszám: 3126228 Kategória:

Amerikai shake&vape aroma.

20ml aroma 60ml Chubby Gorilla flakonban.

Csak töltsük tele a flakont alaplével, rázzuk össze és ízlés szerint hagyjuk érni.

NJ Original Cush Man SnV termékről 9 értékelés

  1. Vencel (megerősített tulajdonos)

    Bár bevallom kicsit szomorú vagyok mert sok eddig "fúú de jó liquidemet" kell gyakorlatilag elengednem miatta, mert ez a cucc átírja a FINOM LIQUID kifejezést. Nem igazán tudom felfogni hogy lehet valami ennyire állat! Előveszek egy valamilyen shake&vape liquidet pár régebi aromát….hááát jó jó ez is jó az is jó aztán kap a dripper egy adag nasty juice-t és jön ez az érzés hogy a többi ehez képest semmi. A mangó az mangó nem ilyen mangóra hasonlítani akaró labori valami esetleg mű valami. Mentol is van tökéletes arányban aki frissen kóstolja ne ijedjen meg hogy erős a hűsítés mert éréssel szépen be fog állni a tökéletes szintre. Prémium? AZ! Minden egyes fillért megér, aki édes gyümölcsös ízt szeret annak át fogja írni a vapelés életérzését!

  2. Szalay Marcell (megerősített tulajdonos)

    Már amikor megszagoltam magát az aromát már akkor nagyon budos szaga volt de azért bekevertem hátha. nagyon budos a szaga én a nitrohigitohoz tudnám hasonlítani az ízét.
    Most nagyot csalódtam a Nastyban 🙁

  3. Karaba Ádám (megerősített tulajdonos)

    Isteni finom valósághű mangó íz amikor az érett mangóba ha beleharapsz és lenyelted van egy kis érdekes utóíz még azt is adja!!!Tökéletes!Én nem vagyok oda a hűsítőért de ebbe megbarátkoztam vele.

  4. HORVÁTH GYÖRGY (megerősített tulajdonos)

    Mangó mániás vagyok, ebből már jó párat elgőzöltem, a mangó íz nagyon jó, nem mű, a hűsítő pedig kellőképpen visszafogott.
    Ha nem lenne már pár dobozom ebből, akkor hiányolnám hogy nálatok miért nem abban jön.

  5. Lovász László (megerősített tulajdonos)

    Sziasztok! Imádom a mangót,isteni finom,ez az első ebből a márkából. tuti fogunk még kipróbálni többet is.A fémdoboz meg egy kis bónusz 🙂 Profile tankban volt próbálva 1 óra állás után

  6. Rózsa Ádám (megerősített tulajdonos)

    Igazi érett mangó íz, sallangok nélkül, apró hűsítővel, ami nekem tökéletes. Egyetlen hátránya, hogy irgalmatlanul kokszol.

  7. Attila (megerősített tulajdonos)

    Természetes mangó íze van, eddig a legjobb amivel találkoztam. Egésznapos íznek is jó lenne DE nagyon mocskolja a tekercset/vattát, így csak dripperbe vagy könnyen vattázható tankba ajánlom.

  8. Könnyű János (megerősített tulajdonos)

    50vg 50pg arányban használom és 60ml helyett 90ml-ig öntöm fel, mert nekem alatta elég intenzív ízű. Eleinte van valami fura vegyszerre hasonlító mellékíze és szaga. Ezért legalább 1 hétig érlelem, rázogatom, időnként leveszem a kupakot egy kis levegőt engedek rá. De aztán megtörténik a csoda és valami isteni cucc lesz belőle.

  9. Molditz György (megerősített tulajdonos)

    Eddigi legjobb mangó.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Scroll to Top