BRHD Weird Vibes Mangobasil

(36 vásárlói értékelés)

4842 Ft

Házi limonádé mangóval és egy csipetnyi bazsalikommal

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 3170725 Kategória:

A 2019-es berlini Intersteam díjnyertes aromája.

Német shake&vape aroma.

20ml aroma 100ml Chubby Gorilla flakonban.

Csak töltsük tele a flakont alaplével, rázzuk össze és igény szerint hagyjuk érni. A gyártó 2-3 nap érlelést javasol egységesen.

BRHD Weird Vibes Mangobasil termékről 36 értékelés

  1. Földi Erik (megerősített tulajdonos)

    Szeretem a mangót, és érdekesnek találtam a mixet a bazsalikommal, de rendeltem egyet. Keverés után kb pár órát állt, és ki is próbáltam. Nagyon-nagyon finom, nem tudom letenni.
    5*

  2. Fülöp Zoltán (megerősített tulajdonos)

    Azonnal elvitte a fantáziám ez a Wierd széria, nekem ez tűnt a legtutibbnak és nem csalódtam!! Aki bátran kér a kézműves fagyizóba itt se tököljön.

  3. robertocarlos22 (megerősített tulajdonos)

    Nagyot csalódtam, eszméletlen jó,a friss még éretlen mangót hozza ki a bazsalikom az aromából,le sem bírom tenni, már csak 20 ml-van….:(

  4. Roland Vankó (megerősített tulajdonos)

    Bazsalikomot nem nagyon érzek benne, talán egy kicsit a vége felé, de nagyon jó kis édes cucc! Egésznapos ez is!

  5. Ákos Nagyváti (megerősített tulajdonos)

    Elsőnek féltem tőle a bazsalikom végett, de kellemesen csalódtam. Én leginkább a mangót érzem rajta és a slukkolást követően jön egy enyhe hűs érzés. Meglepett, mivel nem volt oda írva hogy mentolos amit ki nem állhatok, de meglepóen kellemes. Nem tolakodik…éppen mint egy mangós hideg üdítő. Talán a mangós GÖSSER üdítőre/sörre hasonlít a legjobban. 50/50-es 3mg-nikotin ZeusX (DL) tank és a tekerés ALIEN V2

  6. Robert (megerősített tulajdonos)

    Én elég kritikus vagyok a liquideket illetően, de ez nagyon finom, lenyűgöző mennyire érezhető benne minden. Nem olyan mint a többi, ha nagyon figyelek, a háttérben elősejlik valamilyen íz. Fenséges

    5 hónap pihentetés bekeverést követően, folyamatos rázogatás mellett

    Keverési arány: 70VG/30PG
    Tank: GeekVape Zeus SubOhm Z2 Mesh Coil-al 2Ohm – 75.0 W-on használva
    Készülék: GeekVape Aegis X

  7. Horváth László (megerősített tulajdonos)

    Az eddigi legérdekesebb mangós íz amivel találkoztam. Nem egy szimpla mangó. Egy mangós citrusos frissítő limonádé, amit a bazsalikom csak még finomabbá és tökéletesebbé tesz. Nagyon átgondolt és jól kitalált aroma. Csak ajánlani tudom. Akik szeretik a mangós dolgokat mindenképp tegyenek vele egy próbát! 😀

    Tesztelve: Dvarw DL FL RTA, Coilmaster Fused Clapton, Titanium Fiber Cotton

  8. Domahidi Adrián (megerősített tulajdonos)

    Nagyon jól lehet érezni az ízeket. 20ml aroma van benne és tele töltöttem az üveget. Frissen is brutálisan erős és édes íze van. Hozzá töltöttem még 50mlt és így már sokkal jobb de még így is elég édes. De ez az ízkombináció brutálisan jó. Nem véletlenül nyert.

  9. Kmety Zsolt (megerősített tulajdonos)

    Új ízeket DL dripperrel próbálom, ( kizárólag single coil ) mert egyszerű, tömény, jól kivehető a karakter. Ebben a formában kicsit savas volt nekem, egész nap nem bírtam. Kipróbáltam Dvarw MTL-ben és itt jelent meg az öt csillag.
    Pontosan amit a leírásban ígér, a bazsalikomot konkrétan érezni, kifinomult, utóíz mentes mangóval, és nem mentolt érzek, hanem a limonádé citromos savasságát finoman. Részemről ajánlott cucc… A Vape legyen veletek 42

  10. Ádám (megerősített tulajdonos)

    Édesszájú vagyok, többet “adott” mint amit vártam! 50/50 nikotinmentes alappal egész nap füstölne az ember!

  11. Győző Ondos (megerősített tulajdonos)

    Maradjunk annyiban, hogy nem véletlen nyert!
    Nekem nagyon nagyon tetszik, örülök, hogy rátaláltam. Egy darabig fixen a rendeléseim között lesz majd! 🙂
    Drag X Plus – Dvarw Mtl (klón) KA1 28ga – 2mag (5 tekerés) – Revolute 50/50 12mg

  12. Zsolt (megerősített tulajdonos)

    Nagyon finom! Egyszeruen imadom! Viszont nekem nagyon intenziv volt az ize, kicsit meg higitottam rajta, de frissito, kellemes ize van nagyon! Egesznap szivhato. 3mg nik 30/70 pg-vg aranyba keverve.

  13. Böröczky (megerősített tulajdonos)

    Szuper finom íze van, 50-50-es alappal, vinci x mash porlasztóval elképesztő. Sokadjára rendeltem.Bekeverés után azonnal fogyasztható. Kicsit drága de a minőségnek ára van!

  14. Attila Molnár (megerősített tulajdonos)

    Első liquidem,eddig csak kész liquidet vettem (trafikosat). Rászántam magam a keverésre,hát sokkal jobban megéri. 50,50 vg,pg arányban kiváló íz,hatalmas füst! Frissen keverve is használható,de szerintem 2-4 nap után érik be a legjobban. Érdemes megvárni ha kibirjátok 😉

  15. Mikeymikey (megerősített tulajdonos)

    Nagyon jó íze van,kissé már-már perverz,brutál jól érezhető a bazsalikom!
    Persze kell egy kis érlelés,4-5 nap!
    Ajánlom akár egésznapos használatra is.

  16. Egervári Ágoston (megerősített tulajdonos)

    Csodálatos nyári íz, összekeverés után egyből szívtam, már akkor nagyon jó íze volt. Ez tényleg nagyon nyári, olyan az íze amire számítottam, amit leírtak. Elég hűvös, de nem annyira hogy csípje a torkom. Szinte tökéletes!

  17. Szilvási Attila (megerősített tulajdonos)

    5 flakonon már túl vagyok,valami isteni.
    Nincs izvakság,bár kicsit felgyorsitja az anyagcserét:)
    Vegyétek bátran

  18. Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

    Másodszor rendeltem,és nem utoljáraí

  19. Barnabás (megerősített tulajdonos)

    finom

  20. Roland Vankó (megerősített tulajdonos)

    1-2 éve már rendeltem, ritkán rendelek prémiumot, akkor 5 *-ból 7-et adtam volna neki, most valahogy az íze is kicsit halványabb és csípős érzést okoz a nyelv hátsó részén, de lehet, hogy a készülékben van a hiba.

  21. Resch Ádám (megerősített tulajdonos)

    Eddig még csak a málnát próbáltam bazsalikommal, azt is gyümölcslevesben. Az jó volt. Ez meg még jobb. Egy hét érlelés után joytech exceed d19-cel mtl porlasztóval is elég jól érezhető. Miközben ezt írtam, el is fogyott 1,5 mili belőle.

  22. Toth Mátyás (megerősített tulajdonos)

    Furcsa kombinációnak hangozhat de nagyon finom. Épp elegendően érződik a mangó és a bazsalikom is, és közben mégis egy nagyon intenzív íz kombináció. Az ínyenceknek ki kell próbálnia!! 60pg/40vg

  23. Györke Péter (megerősített tulajdonos)

    Ennél jobb mangót még nem szívtam.

  24. Dániel (megerősített tulajdonos)

    Visszatérő aroma nálam , viszont a legutóbbi mintha több hűsítést kapott volna így elnyomja a mangós ízt amit eddig nagyon kedveltem ezért most 4 csillag.
    Remélem csak kifogtam egy rosszul összeállított aromát

  25. Bako Norbert (megerősített tulajdonos)

    Nekem sajnos nem jött be, tolakodónak èreztem az egészet. Hiába higitottam akkor sem tudtam megkedvelni. Azért adok 3*-ot, mert ha nem is jött be azt elismerem, hogy ennek legalább van íze még ha nem kedveltem meg.

  26. Attila Molnár (megerősített tulajdonos)

    Nagyon kellemes íz,finoman érződik a limonádé,aztán a bazsalikom végül a kellemes hűsítő….Nyári napokon szerintem ennek alapnak kell lennie mindenkinek. Nem kokszol szerencsére,elég szuper kis lötty:D

  27. Eszik Annamária (megerősített tulajdonos)

    Ez konkrétan a letehetetlen kategória. Minden félelmem szétoszlott az első pár slukk után a bazsalikommal kapcsolatban. Kell bele, nagyon különlegessé teszi. Új kedvenc!

  28. Váraljai Péter (megerősített tulajdonos)

    Általában szeretem ha valami különleges, de ez a bazsalikomos íz nem fogott meg sajnos. Az illata nagyon jó az íze furcsa, nem erre számítottam. Azoknak ajánlom akik szertnének egy különleges nem túl tolakodó ízvilágot kipróbálni.

  29. Andrásp (megerősített tulajdonos)

    Minden íz jelen van, és valami fantasztikus. Nem hiszem, hogy van ennél jobb liquid számomra. 10/6.5-et mondanék édességet tekintve, abból a szempontból, hogy nem is igazán sok, de több egy átlagos édes íznél. MTL-ezni, kevés levegővel nem ajánlom, de kinek mi. Minden máshoz tökéletes. Bevált set-up: dual blotto mini, fused claptonnal, cannacottonnal. (De amúgy sok mindenhez jó, ez már szubjektív)

  30. Nagy Dávid (megerősített tulajdonos)

    Finom mangós íz, kis bazsalikom. Érdekes, ,de jó íz. A Mango Bango-t cseréltem le erre korábban. Jelenlegi árát viszont nem éri meg, az ára nagyon felkúszott ezért nem is rendelek ilyet mostanában. Annyit szívtam, hogy még is untam. Az ára miatt a 4/5 értékelés.

  31. Sturm Benedek (megerősített tulajdonos)

    Mivel 20 ml aroma van benne és 100ra kell tölteni és 50/50 arány szeretnék elérni, akkor elég csak 40-40 ml alaplével felönteni?

  32. stipsitsl@gmail.com (megerősített tulajdonos)

    Kellemes, egész napos íz. MTL-ben másnap keverés utánai másnap kipróbálva, hibátlan

  33. Magyar Tamás (megerősített tulajdonos)

    Nekem kicsit édes, de a fűszer kárpótol. Nehéz letenni. Csak az az ízfokozó adalék nem kellett volna bele, de most ez a divat…ebben a kivételes esetben túl lehet siklani felette. (mango, citrom tipikus finom gumicukros aroma, a hüsítés nekem pont jó, a bazsalikom szerintem profi, szivesen találkoznék vele és más fűszerekkel több likvidben is). 20%-ban nagyon intenzív íze van. Ha rákívánok a tropifruttira, biztos, hogy inkább ebből drippelek párat.

  34. Megó Tibor (megerősített tulajdonos)

    Nem nagyon szoktam értékelést írni mert "ízlések és pofonok…" de ez az aroma szerintem minden desszert és gyümöcsös íz kevelőnek bejön. Egész napos.

  35. Renátó (megerősített tulajdonos)

    Ez egy olyan ízvilág ami elsőre furcsa lehet, de olyan jól fonták össze az ízeket, hogy tökéletes egyensúlyban van benne minden. A bazsalikom a háttérben kukucskál, de kifejezetten ott van. A mangó a legdominánsabb az egészben. Ez a cucc csak annak nem szokott ízleni, aki utálja a mangót. Azonnal lehet fogyasztani, de az ajánlott 2-3 nap jót tesz azért neki. Nincs mit mondani, egyszerűen tökéletes, egész napos.
    A keverés: 80ml alapot öntöttem hozzá, a végarány 50/50 lett. Régebben kevertem magasabb VG-re, úgy is tökéletes volt. Csak az édességéből veszít kicsit.

  36. Gergő (megerősített tulajdonos)

    Édes, de nem túl tolakodó. Egész napos.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Scroll to Top